Ribeye steak je odrezak bogatog ukusa, jedan od najpopularnijih na svetu. Ono što ga zaista izdvaja je sva divna mermerna mast koja prožima meso i koja se topi tokom pripreme, što obežbeđuje dodatni lepršav ukus, vlažnu i nežnu teksturu.
T-bone steak je dobio naziv po centralno postavljenoj kosti u obliku slova T, koja razdvaja biftek i ramstek. Zbog veličine i činjenice da sadrži meso iz dva najcenjenija dela govedine, odresci od T-kostiju obično se smatraju jednim od najkvalitetnijih odrezaka.
Sveže Angus mleveno meso nastaje tako sto se parče kvalitetnog Angus mesa propušta kroz mašinu za mlevenje. Mlevenje opušta strukturu vlakana u mesu zbog čega se ova vrsta mesa brže priprema. Angus mleveno meso može se koristiti za različite specijalitete.
Burgeri su napravljeni od svežeg, fino usitnjenog Angus mesa plećke i buta. Angus burgeri se od ostalih burgera razlikuju po svojoj sočnosti i mekoći, što mogu potvrditi gastronomi istančanog ukusa kao i svi ljubitelji burgera.
UKUS
Savršeni odrezak – pitanje savršenog tajminga.
U Dry Ager® je najbolje stavljati govedinu i to najbolje goveđu pečenicu od mlade životinje. Meso postaje izuzetno mekano, posebno ako ima dobar sadržaj masti. Kao najbolje meso prepoznata je Dry Ager® govedina.
Dry Ager®
DRY AGER JE JEDINA MOGUĆNOST DA NAŠE MESO BUDE JOŠ BOLJE.
MI IZLAŽEMO NAŠE MESO PROCESU SUVOG ZRENJA U DRY - AGERU I PRIMETILI SMO JEDNO.
NEMA ALTERNATIVE!
MI SMO SREĆNI ŠTO SMO NAŠLI IDEALNOG PARTNERA, KOJI DELI I IMA ISTA OČEKIVANJA O KVALITETU I SPROVODI GA ONAKO KAKO SMO MI ODUVEK ŽELELI .
All rights reserved © 2020 Farma Angus